Top Menu

Avtalsvillkor

JTS-Trafikskola drivs som ett enskild näringsidkare sedan 2013. Fr.o.m. 2015-04-01 blev företaget JTS-Trafikskola AB och är där med ett aktiebolag.

Vi är godkända för F-skatt och vi erbjuder körkortsutbildning samt introduktionsutbildningar och Risk:an utbildning. Vi tillämpar oss av STR:s policy gällande avbokningsregler/reklamations – och återbetalningspraxis (www.str.se).

Avtalsvillkor på JTS-Trafikskola AB

 1. ”Acceptera avtalsvillkor” Genom att skriva in dig på JTS-Trafikskola AB då du blir kund och användare av våra tjänster och accepterar därmed dessa avtalsvillkor.
 2. ”Minderårig” Om du är under 18 år måste du enligt lag ha dina föräldrars eller annan förrmyndares samtycke för att gå med på våra avtalsvillkor. Innan inskrivning kan ske måste du kunna uppvisa för trafikskolan ett skriftligt intyg undertecknat från dina vårdnadshavare/förmyndare om samtycket inte kan skaffas på annat godtagbart sätt.
 3. ”Personligt konto via Elevcentralen” Ditt konto är personligt. Inloggning och lösenord skall användas av dig, du har själv ansvar för skydda detta. JTS-Trafikskola AB är inte ansvariga för eventuell skada som uppstått om någon annan utomstående loggar in och använder ditt konto. Som kund har du tillgång till Elevcentralen och dess tjänster under hela din utbildning. JTS-Trafikskola behåller sig rätten att stänga av kontot vid missbruk av tjänsten. ”Dina personuppgifter!” Dessa är de du lämnat till oss och valt att uppge. Dina personuppgifter skyddas av PUL. Vi kommer aldrig föra dina personuppgifter vidare till tredje part. All data hanteras på en säker server som driftas av STR Service AB i Landskrona.
  Var noga med att alltid ha informera oss om du byter adress, telefonnummer och e-post för vår kontakt med er.
 4. ”Priser och Betalning” Aktuella priser hittar du på vår webbplats. Priserna kan komma att förändras under utbildningens gång. För att kunna tillgodoräkna sig rabatterna i våra Startpaket krävs förskottsbetalning. Priserna i ett Startpaket gäller i två (2) år från betalningsdatum och berörs då; ej av eventuella prisändringar. Vi tar emot betalningar via BankGiro 508-2516, Swish 1234819637, bankkort och kontant.
 5. ”Fakturering” JTS-Trafikskola tillämpar fakturabetalning för de produkter och tjänster som kunden köper och som inte betalas vid kurs eller köptillfället. Fakturan skickas till den adress, som kunden uppgett vid inskrivningen. Det är upp till kunden, att informera om förändrade adressuppgifter. Avgifter som tillkommer pga. felaktiga adressuppgifter debiteras kunden. Betalningsvillkor är 20 dagar.
 6. ”Avbokningsregler” Vid avbokning, annan avbeställning m.m. tillämpas STR:s praxis angående ersättning och återbetalning vid avbeställning m.m. se www.str.se (www.str.se/Global/Reklamationsn%C3%A4mnd/str_praxis_ersattning_aterbetalning.111123.pdf ). Därvid gäller att trafikskolan i enlighet med det som sågs i p. 3 och 4 (i STR:s praxis) har rätt att ta ut en administrationskostnad om tio procent av kursavgiften.
 7. ”Alkolåsanvändning” JTS-Trafikskola AB’s samtliga fordon är utrustade med alkolås. Kunden måste vid varje körlektion göra ett godkänt utandningsprov. Vid ej godkänt utandningsprov genomförs ej körlektionen, men debiteras kunden.
 8. ”Upphovsrätt och nyttjanderätt” Allt material är skyddat av lagen om upphovsrätt.
 9. ”Friskrivning från ansvar” JTS-Trafikskola AB åtar inte ansvar för avgifter som kan tillkomma vid påminnelse eller inkassokrav om kunden ej uppgett rätt adress eller uppdaterat oss med rätt uppgifter.
 10. ”Ändringar av dessa Avtalsvillkor” Avtalsvillkoren kan komma att ändras under körkortsutbildningen. Då kommer detta att aviseras på elevcentralen. Ett godkännande av avtalsvillkoren via elevcentralen, anses att kunden accepterat avtalet.
 11. ”Vid eventuell tvist” JTS-Trafikskola AB kommer göra allt för att du som kund skall bli nöjd. Skulle vi misslyckas med detta skall du som kund i första hand vända sig till Trafikskolechefen på JTS-Trafikskola AB. I annat fall skall du som kund vända dig till STR:s Reklamationsnämnd (www.str.se) Avtalsvillkor 2012-11-20 ver. 1.0

Annat som gäller på JTS-Trafikskola AB är att om eleven har kört exempelvis 17 / 20 köpta körlektioner, och har tagit körkortet, kommer vi ge tillbaka pengarna för de 3 st körlektionerna som inte använts genom tre månader ifrån inköps datum. Vid retur av artiklar tar vi också 10% administrationsavgift (Rabatt kommer det stå) av summan. Returneras körlektioner av paket räknar vi i Kr som motsvarar 10%. Enklast för återbetalning är om vi får kundens kontonummer så vi kan skicka via internetbanken. Vi vill våra kunders bästa och att alla ska vara nöjda och glada!
PS. När det gäller köp under erbjudande så returnerar vi inga pengar för körlektionerna i paketet, i och med att den satta rabatten ska hjälpa till att motivera eleven att använda upp alla de körlektionerna som är köpta.
När det gäller provbokning så bokar vi bara elever till prov som är godkända på elevcentralens alla teoridelar. Sluttestet ska vara godkänt och sedan ska ju också körningen se bra ut hos eleven. Är en tid redan bokad sedan innan och eleven inte är redo så kommer vi omboka provdatumen både för teori och för körningen.
Om eleven själv bokar provtider utan att ha kontaktat JTS-Trafikskola AB om detta, så kommer JTS-Trafikskola AB inte betala tillbaka resterande av ej använda artiklar.

Lektioner som är köpta, gäller i tre  månader att använda de i från den dagen betalningen sker. Betalda lektioner som är kvar och inte nyttjades genom den tiden ovan, kan eleven inte kräva återbetalning för eller föra över de till en annan elev.

OBS! 3 månader efter ditt köp så går det inte att returnera/lämna artiklar. Det är enligt JTS villkor. Så då returneras inga artiklar i pengar men dina artiklar kan du fortsätta användas så länge skolan är i drift.

Utöver om att körskolan kan avgöra om att eleven är redo för att genomför de båda körproverna(kunskapsprov och körprov)med skolans kod, kan elven har rätt att själv bestämma om att boka själv sina prov tider med sin egna kod som de får ifrån Transportsstyrelsen eller med hjälp av elevens BankID. Med det är han eller hon inte är beroende av skolans eller körlärarens omdömen. Detta sker utanför Jts- Trafikskolans ansvar.

Producerad av STARJIVE STUDIOS